Beste voetballiefhebbers!

Helaas moeten wij jullie mededelen dat de FC Den Bosch clinic van 28 februari is afgelast. Nu hoogstwaarschijnlijk carnaval wel doorgaat, beschikken wij niet meer over de capaciteiten trainers en deelnemers van de clinic. Wij nemen persoonlijk contact op met de nog ingeschreven deelnemers en komen uiteraard met een oplossing.

Clinics 2 en 3 mei
Niet getreurd, op maandag 2 mei en dinsdag 3 mei organiseren wij samen met FC Den Bosch volledig verzorgde clinics van 3 uur voor enthousiaste voetballers. Zit jij in de leeftijdscategorie van 7 tot en met 12 jaar oud en krijg jij geen genoeg van voetbal? Dan is deze clinic echt iets voor jou! Meld je nu aan op https://www.voetbalsupport.nl/voetbalclinics/

Voetballen in de carnavalsvakantie!
Wil je toch in de carnavalsvakantie voetballen in het stadion van FC Den Bosch? Dan hebben wij goed nieuws! Woensdag 2 maart organiseren FC Den Bosch en Voetbalsupport de “CHAMPS OF DE VLIERT”.  Een mini toernooi waar je met je vrienden aan kunt deelnemen. Zit jij in de leeftijdscategorie van 7 tot en met 12 jaar oud en krijg jij geen genoeg van voetbal? Dan zijn deze FC Den Bosch toernooien echt iets voor jou! Wil jij met je vrienden je inschrijven voor het toernooi? Klik dan hier op de link https://www.voetbalsupport.nl/toernooien/

Toernooi