ALS VERENIGING

 

 samenwerken 

ALS

VERENIGING

samenwerken

Meer info

Voetbalsupport

en amateuRverenigingen

Voetbalsupport en amateuRverenigingen

Voetbalsupport is een tussenpartij als het gaat om talentontwikkeling in de regio. Een driehoeksverhouding voor BVO’s, de amateurverenigingen en Voetbalsupport zelf. Onze missie is namelijk door middel van voetbalscholen, voetbalkampen en voetbalclinics de talentontwikkeling van jonge voetballers op lokaal / regionaal niveau verbeteren. Ook bij uw vereniging!

Voetbalsupport zorgt ervoor dat de kwaliteit van de jongste voetballers bij amateurverenigingen worden verhoogd. In onze ogen moet elke voetballer professioneel kunnen worden opgeleid zonder daarvoor de vertrouwde omgeving te verlaten voor de BVO uit de regio. Daarom komt Voetbalsupport met de BVO uit de regio naar u toe!

Bent u geïntresseerd? Klik dan op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

ONZE BELOFTEN

VOOR AMATEURVERENIGINGEN

Professionele
trainingen

Voetbalsupport beschikt over gekwalificeerd personeel die professionele trainingen geven voor de jeugdleden op jouw vereniging.

Activiteiten op
uw vereniging

Met onze voetbalscholen, voetbalkampen, voetbalclinics en voetbaldagen bieden we genoeg activiteiten voor de jeugdleden van jouw vereniging.

Kwaliteit gaat
omhoog

Door middel van te gekke activiteiten wil Voetbalsupport het niveau van de jongste jeugdteams op uw vereniging verhogen. 

Binding met
BVO in regio

Door een gestructureerde samenwerking met FC Den Bosch willen wij samen ervoor zorgen dat de kwaliteit bij de jongste jeugdteams wordt verhoogd. 

Verstreken van
clubgevoel

Onze activiteiten zijn niet alleen gericht op het verhogen van het niveau maar ook op het stimuleren van de samenhorigheid op jouw vereniging. 

AANGESLOTEN

amateuRverenigingen

Contact us