Ieder team een trainer

We Grow Together

Ondanks dat voetbal volkssport nummer één is en blijft, kampen veel amateurverenigingen met een tekort aan (kundige) vrijwilligers. Dit heeft negatieve gevolgen voor de kwaliteit van de trainingen en daarmee de ontwikkeling van jonge voetballers. En goede trainingen dragen nu eenmaal bij aan het spelplezier!

Maatwerk oplossingen

Voetbalsupport biedt hier middels zijn unieke Ieder Team Een Trainer-programma de oplossing voor.

Door het ‘huren’ van trainers krijgen voetballers niet alleen de goede training die ze verdienen, maar ook worden vrijwilligers opgeleid tot volwaardige trainers. Doordat de trainers door het bedrijfsleven worden gefinancierd en door profclubs worden begeleid, blijven de kosten voor amateurverenigingen op nul

 

voetbalsupport.nl fc den bosch

Sponsormarketing

Voetbalsupport gelooft in samenwerken en zodoende levert een partnerschap ook voor bedrijven en profclubs mooie voordelen op. Bedrijven kunnen rekenen op een door Voetbalsupport op maat ontwikkelt marketingplan, met als doel het vergroten van de zichtbaarheid in het amateur- en/of betaalde voetbal.

Nieuwe fans en beter scouten

Door de samenwerking met Voetbalsupport aan te gaan leggen profclubs een mooie basis voor de toekomst. Niet alleen wordt het mogelijk om beter in de regio te scouten, maar ook kunnen profclubs – door de verhoogde zichtbaarheid bij verenigingen – rekenen op een grote(re) basis aan nieuwe fans.

Aangesloten Partners & Organisaties

Contact

TELEFOON:

+31 (0)73 518 18 13

ADRES:

Rietveldenweg 40
5222 AR ‘s-Herthogenbosch

EMAIL:

info@voetbalsupport.nl