ZICHTBAARHEID IN DE

BREEDTESPORT

ZICHTBAARHEID IN DE

BREEDTESPORT

Meer info

meer zichtbaar
iN DE BREEDTESPORT

Als een individu ga je een wedstrijd niet winnen, daarvoor heb je een team nodig. Samenwerken is heel belangrijk in het voetbalwereldje en Voetbalsupport kan daar geen genoeg van krijgen. Voetbalsupport gelooft in samenwerken en zodoende levert een partnership ook voor bedrijven mooie voordelen op.

U als partner kunt rekenen op een door Voetbalsupport op maat ontwikkelt marketingplan, met als doel het vergroten van de zichtbaarheid in de breedtesport zodat u met uw bedrijf de commerciële doelstellingen kan realiseren.

Bent u geïnteresseerd?

Contact ons

Voordelen voor
Partners

Breedtesportmarketing

Waarbij marketingbureaus veelal gaan voor de topsport richt Voetbalsupport zich op de breedtesport. Een grote doelgroep wat bijdraagt aan de ontwikkeling van jonge voetballers. 

Samenwerking

We zijn professioneel en slagvaardig. Resultaat is voor ons het belangrijkste. Daarnaast werken wij samen met voetbalverenigingen en profclubs wat het voor jouw bedrijf nog interessanter maakt.

Marketingplan

Met een op maat gemaakt marketingplan zorgen wij ervoor dat jij met jouw bedrijf zichtbaar wordt in de breedtesport. 

Zichtbaarheid

De breedtesport en de voetbalwereld zijn beide enorm groot en daarom zorgt Voetbalsupport ervoor dat jouw bedrijf hier zichtbaar wordt om je doelgroep te bereiken en de naamsbekendheid te vergroten.

AANGESLOTEN

Partners

Contact us