WORD TRAINER BIJ 

VOETBALSUPPORT

WORD

TRAINER

VOETBALSUPPORT

Meer info

Trainer worden
bij voetbalsupport

Ligt jouw passie op het voetbalveld? Ben jij een gediplomeerde, enthousiaste en/of gemotiveerde trainer? Krijg je geen genoeg van voetbal en sta je het liefst iedere dag met je noppen in het gras? Dan hebben wij voor jou dé uitdagende (bij)baan, ga aan de slag als trainer en kom ons team versterken!

Wij zijn op zoek naar professionele, energieke en bekwame trainers die ons team kunnen versterken. Wekelijks zal jij trainingen gaan verzorgen, successen behalen én een glimlach op het gezicht van een kind toveren. Deze kinderen willen zichzelf constant ontwikkelen als voetballer en dankzij jouw enthousiasme gaat dat ze lukken.

Solliciteer direct
Voetbalsupport trainer

OVER ONS

Voetbalsupport wil samen met BVO’s het lokale/regionale voetbal onder de aandacht krijgen. Door middel van professionele trainers zoals jij kunnen wij jonge voetballers in hun eigen regio opleiden zonder dat ze daarvoor hun voetbalvereniging verlaten. Wij vinden het belangrijk dat jonge kinderen in hun vertrouwde omgeving zich ontwikkelen op voetbaltechnisch gebied. Dit levert voordelen op voor de vereniging maar ook voor de BVO in de regio. Voetbalsupport is van mening dat elke speler professioneel moet worden opgeleid waarbij spel en plezier voorop staat. Als trainer ben jij actief zijn op de academy, voetbalclinics en voetbalkampen.