FC DEN BOSCH 

 ACTIVITEITEN 

Meer info

FC DEN BOSCH

Activiteiten

FC Den Bosch Academy

De FC Den Bosch Academy op jouw vereniging? De voetbalschool wordt georganiseerd bij alle verenigingen die zijn aangesloten bij Voetbalsupport. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

MEER INFO

FC Den Bosch Clinics

Voetbalsupport organiseert samen met FC Den Bosch te gekke voetbalclinics voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Voor meer informatie over een middag vol met voetbalplezier, klik op onderstaande knop.

meer info
FC Den Bosch voetbalkampen

FC Den Bosch Camps

De leukste meerdaagse voetbalkampen worden georganiseerd door FC Den Bosch en Voetbalsupport. Schrijf je in voor één of meerdere dagen vol met voetbalplezier. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

meer info

onze activiteiten zijn:

Professioneel

Met gekwalificeerde trainers en professionele trainingen zorgen wij dat jij jouw skills kan verbeteren. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen. 

Gericht op spel en plezier

Door middel van spel en plezier je kwaliteiten verbeteren, dat is het doel van Voetbalsupport voor alle fanatieke voetballers. 

Voor iedereen

Onze activiteiten zijn voor iedereen! Voor alle jongens, meiden, vrienden, vriendinnen, klasgenoten en/of teamgenoten.

Uniek

De unieke FC Den Bosch activiteiten wil je niet missen! Deze worden georganiseerd in het stadion of bij jouw vereniging!

Activiteiten op jouw vereniging?

Voetbalsupport organiseert voor alle amateurverenigingen en jeugdleden geheel verzorgde voetbalactiviteiten. Het is dus ook mogelijk dat er een Voetbalsupport (of FC Den Bosch) activiteit op jouw vereniging georganiseerd kan worden! Naast de verschillende samenwerkingsmogelijkheden kunnen dit ook losse voetbalclinics en/of voetbaldagen zijn. Ideaal voor amateurverenigingen die leuke activiteiten willen organiseren voor hun jeugdleden.

Neem contact met ons op