ONZE 

 VISIE & MISSIE 

ONZE

VISIE & MISSIE

Meer info

VISIE
Voetbalsupport

Voetbalsupport wil samen met BVO’s het lokale/regionale voetbal onder de aandacht krijgen. Door middel van professionele trainingen en trainers willen wij dat de kwaliteit van de jongste jeugdteams bij amateurverenigingen wordt verhoogd. Hierdoor worden jonge kinderen niet te vroeg uit hun omgeving getrokken door BVO’s, maar wel in de gaten gehouden voor toekomstig talent. De visie bestaat uit drie delen:
 
  • Samenwerken met BVO’s om het lokale/regionale onder de aandacht te krijgen.
  • Samenwerken met amateurverenigingen om de kwaliteit van de jongste jeugdteams te verbeteren.
  • Kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving ontwikkelen op voetbaltechnisch gebied.
 

KERNWAARDEN
Voetbalsupport

Kwaliteitsimpuls

We halen het talent van de voetballers naar boven. Op elk niveau. Zowel op prestatief als recreatief niveau. Gericht en op maat voor elk individu, waarbij wij de verwachtingen en beleving van onze deelnemers waarmaken.

Deskundig

We zijn professioneel en slagvaardig. Resultaat is voor ons het belangrijkste.

Betrokken

We zijn zeer betrokken bij de vereniging. Wat er speelt, waar de uitdagingen liggen, wat de wensen zijn. Wij springen bij en adviseren de club op zoek naar de juiste oplossingen.

Ondernemend

We weten wat nodig is om succesvol te zijn. We dagen onze trainers en voetbalspelers graag uit en enthousiasmeren hen. Met spelvreugde en plezier voor de sport willen we elke dag ontwikkelen en groeien!

Missie
Voetbalsupport

Voetbalsupport zorgt ervoor dat de kwaliteit van de jongste jeugdteams bij amateurverenigingen omhoog gaat. Elke speler moet professioneel worden opgeleid waarbij spel en plezier voorop staan. De jeugd van 6 t/m 12 jaar wordt daarmee onder een vergrootglas gezet. Deze doelgroep is volop bezig met het ontwikkelen van zijn/haar kwaliteiten en door middel van de expertise van Voetbalsupport geven we die ontwikkeling een extra zet de goede richting in.

Daarnaast organiseren we onder ons eigen label, dan wel in samenwerking onder de vlag van de BVO’s, diverse activiteiten zoals voetbalscholen, voetbalkampen en voetbalclinics. Hierdoor hoeven kinderen op jonge leeftijd hun regioclubs niet te verlaten en worden ze ook niet uit hun vertrouwde omgeving getrokken.

Als belangrijke speler binnen de voetbalsport en als partner van de vereniging biedt Voetbalsupport ook het bedrijfsleven de mogelijkheid om zich op een laagdrempelige manier te verbinden met een zeer grote doelgroep, dit zijn extra’s waarbij een bedrijf, maar ook Voetbalsupport veel aan geeft.