amateurverenigingen

Gratis professionele trainers

Het unieke Voetbalsupport concept biedt uw amateurvereniging professionele trainers zonder kosten.

Ondersteuning vrijwilligers

Voetbalsupport ontzorgt uw vrijwilligers en leidt hen op tot kundige trainers.

Stijging kwaliteitsniveau

Met de ondersteuning van onze professionele trainers stijgt het algemene kwaliteitsniveau van de jeugdopleiding van uw vereniging.

Voor amateurverenigingen

Veel amateurverenigingen kampen met een tekort aan (kundige) vrijwilligers. Dit verhoogt de druk op de bestaande groep vrijwilligers, met het gevolg dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de trainingen en daarmee bovenal de ontwikkeling van jonge voetballers in de weg staat.

Voetbalsupport biedt amateurverenigingen kosteloos professionele trainers die worden begeleid door profclubs uit de regio. Zij zijn er niet alleen om de jongens en meisjes te trainen, maar vooral ook om de al actieve vrijwilligers op te leiden tot bekwame trainers voor de toekomst en te ondersteunen bij dagelijkse activiteiten. Hoe beter de trainingen, des te groter het spelplezier!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Naast professionele trainers biedt Voetbalsupport ook ondersteuning met trainingscoordinatie, coaches en andere maatwerk oplossingen voor alle uitdagingen op en rond het voetbalveld. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier!

 

Onze partnerverenigingen

Contact

TELEFOON:

+31 (0)73 518 18 13

ADRES:

Rietveldenweg 40
5222 AR ‘s-Herthogenbosch

EMAIL:

info@voetbalsupport.nl