SAMENWERKING MET

FC DEN BOSCH

SAMENWERKING MET

FC DEN BOSCH

Meer info

FC DEN BOSCH

EN DE SAMENWERKING MET VOETBALSUPPORT

Vanuit deze samenwerking willen wij het lokale en regionale verenigingsvoetbal een impuls geven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere speler zijn of haar voetbaldroom kan nastreven, binnen hun eigen omgeving waarbij de waarden spel en plezier altijd voorop staan.

Door samen te werken met verschillende voetbalverenigingen in regio Den Bosch willen wij de spelertjes langer bij hun eigen club laten spelen door hen, maar ook andere leden, gewoon bij de eigen voetbalvereniging professioneel te trainen. Zo kunnen zij stap voor stap kennis maken met de opleiding van FC Den Bosch zonder daarvoor de eigen omgeving te verlaten. Ook krijgen spelertjes die misschien niet het talent hebben om (nu al) bij een profclub te spelen, wel een extra push voor hun eigen ontwikkeling. Zo creëren wij voor iedereen een win-winsituatie.

HOE GAAN WE DAT DOEN?

Om talentontwikkeling te stimuleren en te ondersteunen organiseren Voetbalsupport en Den Bosch diverse voetbalscholen, voetbalkampen en voetbalclinics voor de jongste jeugd. Dit kan in stadion De Vliert, maar ook op de accommodatie van amateurverenigingen die met Voetbalsupport willen samenwerken.

Voordelen van de samenwerking
  • Een samenwerkingspakket met vele voordelen voor de verenigingen.
  • Activiteiten waarbij spel en plezier voorop staan.
  • Een kwaliteitsimpuls voor het lokale/regionale voetbal.
  • Voetbalverenigingen en hun leden krijgen meer binding met de BVO.
  • Versterking van het clubgevoel d.m.v. activiteiten die samenhorigheid stimuleren.
  • Professionele trainingen en activiteiten tegen een aantrekkelijk tarief voor leden van de voetbalvereniging.
Voordelen voor de voetbalvereniging

Voor voetbalverenigingen in regio Den Bosch zijn er samenwerkingspakketten opgesteld met vele voordelen. Bent u benieuwd naar deze samenwerkingspakketten voor uw vereniging? Neem dan contact met ons op!

CONTACT
fc den bosch

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze samenwerking. 

CONTACT