FC Den Bosch
fc den bosch voetbalschool

DE SAMENWERKING MET

FC DEN BOSCH

BEKIJK DE SAMENWERKING

SAMENWERKING MET

FC DEN BOSCH

LOKALE EN REGIONALE INVLOED
Vanuit deze samenwerking willen wij het lokale en regionale verenigingsvoetbal een impuls geven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere speler zijn of haar voetbaldroom kan nastreven, binnen hun eigen omgeving waarbij de waarden spel en plezier altijd voorop staan.

OP DE EIGEN VERENIGING
Door samen te werken met verschillende voetbalverenigingen in regio Den Bosch willen wij de spelertjes langer bij hun eigen club laten spelen door hen, maar ook andere leden, gewoon bij de eigen voetbalvereniging professioneel te trainen. Zonder de omgeving te verlaten.

HOE DOEN WE DIT?
Om talentontwikkeling te stimuleren organiseren Voetbalsupport en FC Den Bosch diverse voetbalscholen, voetbalkampen en voetbalclinics voor de jeugd. Dit kan in het stadion, maar ook op de accommodatie van jouw amateurvereniging in de buurt.

DE ROL VAN VERENIGINGEN
Amateurverenigingen speler de belangrijkste rol in de toestroming van nieuw talent. Wij willen met elke vereniging binden om het maximale uit elke speler én de vereniging te halen.  Al heeft de vereniging 5 óf 40 jeugdteams. FC Den Bosch wilt het voetbal in de gehele regio ondersteunen.

PARTNERVERENIGING WORDEN?

onze activiteiten voor de jeugd

Voetbalsupport organiseert in samenwerking met FC Den Bosch onderstaande activiteiten. Deze activiteiten zijn gericht op de jongste jeugd van 7 t/m 12 jaar oud. Veelal wordt georganiseerd in het stadion van FC Den Bosch met een uitzondering voor partnerverenigingen. Als partnervereniging heb je namelijk de mogelijkheid om voetbalclinics, trainingen en andere activiteiten op de eigen vereniging te organiseren.

ACADEMY

Krijg wekelijks professionele trainingen bij jouw aangesloten vereniging of in het stadion van FC Den Bosch.

MEER INFO

CLINICS

Een dagdeel vol met professionele voetbalontwikkeling waarbij de waarden spel en plezier voorop staan.

MEER INFO

CAMPS

Paar dagen lang niets anders doen dan voetballen, voetballen en nog is voetballen tijdens de voetbalkampen van FCDB.

MEER INFO

TOERNOOI

Samen strijden met je beste vriendinnen, vrienden, klasgenoten en/of teamgenoten om de beker in het stadion van Den Bosch!

MEER INFO

+72

Meer dan verenigingen in de regio.

+775

Jeugdteams in de regio (tot O13).

+5

AANGESLOTEN VERENIGINGEN

AANGESLOTEN PARTNERVERENIGINGEN

Op dit moment is Voetbalsupport actief bij de onderstaande verenigingen. Wij ondersteunen niet alleen in het geven van trainingen maar willen ook echt bijdragen aan de groei en verbetering van de vereniging. Op deze verenigingen wordt ook de FC Den Bosch Academy georganiseerd waarbij jeugdleden wekelijks professionele trainingen krijgen van gekwalificeerde trainers.

Nulandia
FC Engelen
SCG'18
RKSV Boxtel
BMC Berlicum
RKSV Nemelaer