SAMENWERKING MET

FC DEN BOSCH

MET FC DEN

BOSCH

SAMENWERKEN?

Meer info

Samenwerking fc den bosch
en voetbalsupport

Vanuit deze samenwerking willen wij het lokale en regionale verenigingsvoetbal een impuls geven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere speler zijn of haar voetbaldroom kan nastreven, binnen hun eigen omgeving waarbij de waarden spel en plezier altijd voorop staan. Met de samenwerking met voetbalverenigingen in regio Den Bosch willen wij de spelertjes langer bij hun eigen club laten spelen door hen, maar ook andere leden, gewoon bij de eigen voetbalvereniging professioneel te trainen. Zo kunnen zij stap voor stap kennis maken met de opleiding van FC Den Bosch. Ook krijgen spelertjes die misschien niet het talent hebben om (nu al) bij een profclub te spelen, wel een extra push voor hun eigen ontwikkeling. Zo creëren wij voor iedereen een win-winsituatie.
Om talentontwikkeling te stimuleren en te ondersteunen organiseren Voetbalsupport en FC Den Bosch diverse voetbalscholen, voetbalkampen en voetbalclinics voor de jongste jeugd. Dit kan in stadion De Vliert, maar ook op de accommodatie van amateurverenigingen die met Voetbalsupport willen samenwerken.
De voordelen van deze samenwerking
  • Professionele trainingen en activiteiten tegen een aantrekkelijk tarief voor leden van de voetbalvereniging in regio Den Bosch.
  • Activiteiten waarbij spel en plezier voorop staan.
  • Het niveau van de jeugdteams gaat omhoog.
  • Versterking van het clubgevoel door de activiteiten die samenhorigheid stimuleren.
  • Binding met FC Den Bosch

Bent u geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

ONZE BELOFTEN

VOOR PROFCLUBS

Lokaal inzicht
in talent

Door middel van de door Voetbalsupport georganiseerde activiteiten kan een BVO veel meer inzicht krijgen in lokale talenten. 

Betrokken bij
verenigingen

Voetbalsupport wil ervoor zorgen dat BVO’s meer betrokken raken bij de vereniging in de regio. Dit doen we voor een goede samenwerking tussen BVO en club.

Binding creëren
met vereniging

Voetbalsupport wil met deze samenwerking ervoor zorgen dat BVO’s een goede binding creëren met de amateur verenigingen in de regio.

Binding creëren
met voetballers

Door middel van verschillende activiteiten willen wij ervoor zorgen dat jeugdige voetballers zich binden aan de BVO in hun regio. 

Hoger niveau
in regio

Voetbalsupport wil samen met de BVO ervoor zorgen dat het lokale/regionale niveau van voetballen wordt verhoogd.

AANGESLOTEN

PROFCLUBS

contact us