VS LOGO

STAGE

BIJ VOETBALSUPPORT

MEER INFO

STAGE LOPEN Bij voetbalsupport

JOUW STAGE

Wij zijn altijd op zoek naar aanstormende talenten die hard willen werken en veel willen leren binnen de verschillende takken van ons bedrijf. Wij bieden verschillende stages aan op het gebied van Marketing, Communicatie, en/of Coaching op allerlei niveaus. Daarnaast is het mogelijk om jou stage te combineren met het voetbal! Zo kun je ook op het veld staan om jonge voetballers te enthousiasmeren en veel bij te leren.

Stage lopen bij Voetbalsupport betekent dat je denkt in kansen en mogelijkheden, je kunt jouw eigen tactiek uitvoeren en je speelt iedere dag een andere wedstrijd!

SOLLICITEER DIRECT
Opleiden van Trainers

(stage)vacatures

OVER VOETBALSUPPORT

Voetbalsupport wil samen met BVO’s het lokale/regionale voetbal onder de aandacht krijgen. Door middel van professionele trainingen en trainers willen wij de kwaliteit van de jongste jeugdteams bij alle amateurverenigingen verhogen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jonge kinderen in hun vertrouwde omgeving zichzelf ontwikkelen op voetbaltechnisch gebied. Dit levert voordelen op voor de voetbalvereniging maar ook voor de BVO.

Meer weten over stagelopen bij Voetbalsupport? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken via de mail: info@voetbalsupport.nl 

SOLLICITEER DIRECT