STAGE LOPEN

 BIJ VOETBALSUPPORT 

Meer info

Stage lopen
bij voetbalsupport

Gaat jouw hart sneller kloppen als je aan voetbal denkt en weet je op maandag niet welke wedstrijd je als eerst moet bespreken? Heb je geen moeite met overspelen en lukt het ook nog om te scoren? Dan is stage lopen bij Voetbalsupport ideaal voor jou.

JOUW STAGE

Wij zijn altijd op zoek naar aanstormende talenten die hard willen werken en veel willen leren binnen de verschillende takken van ons bedrijf. Wij bieden verschillende stages aan op het gebied van Marketing, Communicatie, HR, Finance en/ of Coaching op allerlei niveaus. Daarnaast is het mogelijk om jou stage te combineren met het voetbal! Zo kun je ook op het veld staan om jonge voetballers te enthousiasmeren en veel bij te leren. Stage lopen bij Voetbalsupport betekent dat je denkt in kansen en mogelijkheden, je kunt jouw eigen tactiek uitvoeren en je speelt iedere dag een andere wedstrijd!

Solliciteer direct
Voetbalsupport stadion

OVER ONS

Voetbalsupport wil samen met BVO’s het lokale/regionale voetbal onder de aandacht krijgen. Door middel van professionele trainingen en trainers willen wij de kwaliteit van de jongste jeugdteams bij alle amateurverenigingen verhogen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jonge kinderen in hun vertrouwde omgeving zichzelf ontwikkelen op voetbaltechnisch gebied. Dit levert voordelen op voor de voetbalvereniging maar ook voor de BVO.

Voetbalsupport is van mening dat elke speler professioneel moet worden opgeleid waarbij spel en plezier voorop staat. Voetbalsupport organiseert diverse activiteiten zoals voetbalscholen, voetbalkampen en voetbalclinics.

We zijn gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand in Den Bosch. We werken hard maar er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Durf jij een potje tafelvoetbal tegen je collega’s te spelen of duik je liever in onze eigen gym? Lijkt deze stage geschikt voor jou? Dan nodigen we je graag uit om een balletje te trappen in ons eigen stadion aan de Rietveldenweg in Den Bosch!

Meer weten over stagelopen bij Voetbalsupport? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken via de mail: info@voetbalsupport.nl