Hé fanatieke voetballers,

Hebben jullie ook zo’n zin in de zomer? Wij ook! Daarom organiseren wij samen met FC Den Bosch op 1 juli, 8 juli en 15 juli de FC Den Bosch voetbalavonden. Op vrijdag 1 juli is er een speciale voetbalavond voor de meiden, op vrijdag 8 juli is er een speciale voetbalavond voor de jongens en op vrijdag 15 juli is het voor zowel jongens als meiden gemixt een voetbalavond georganiseerd. De voetbalavonden zullen plaatsvinden in het stadion van FC Den Bosch en de trainingen zullen twee uur duren. Het eerste uur zal in het teken staan van professionele oefeningen waarbij je technische vaardigheden worden getest en verbeterd. Na een korte pauze worden deze vaardigheden toegepast in verschillende partijvormen. Wil jij nou meedoen met je vrienden en vriendinnen? Schrijf je dan in op www.voetbalsupport.nl/voetbaltrainingen.

Voor meer informatie of vragen, bekijk onze website of neem contact met ons op via info@voetbalsupport.nl.

Boys NightGirls Night