’s-Hertogenbosch, 24-03-2022

FC Den Bosch & Voetbalsupport verzorgen jouw clinics

De clinics die FC Den Bosch & Voetbalsupport het afgelopen jaar hebben georganiseerd en volledig hebben verzorgd in stijl, waren weer indrukwekkend, leerzaam en fantastisch! Sinds het ontstaan van ons nieuwe concept weten we steeds meer enthousiaste voetballers onze activiteiten te vinden, dus ook onze clinics! Wil je nou weten hoe en wat? Blijf hier gerust even hangen.

Op wie richten wij ons?

Voetbalsupport zorgt tijdens de clinics door middel van professionele trainers en leuke leerzame oefeningen voor leedvermaak en ontwikkeling bij de deelnemende kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Dit doen wij bij én voor verschillende amateurverenigingen binnen onze regio (Den Bosch). Uiteraard hebben wij de ambitie om in de toekomst onze activiteiten, waaronder de clinics, te organiseren bij amateurverenigingen buiten onze regio.

Voor iedereen toegankelijkheid

Door de oefeningen die wij bij FC Den Bosch & Voetbalsupport aanbieden tijdens de clinics, bieden wij toegankelijkheid voor elk kind. De trainers van Voetbalsupport begeleiden het kind bij de leukste spelletjes! Via deze weg worden zijn of haar technische en fysieke skills hierbij enorm verbeterd! Wij maken daarnaast grotendeels gebruik van verdeling in verschillende leeftijdscategorieën, waardoor elk kind zich voldoende kan ontwikkelen onder het mom van plezier. Doordat wij onze clinics ook aanbieden op de eigen (aangesloten) vereniging van het kind staat het hij of zij wellicht met vriendjes en/of vriendinnetjes op het voetbalveld. Verder wordt op deze manier de bereikbaarheid van de activiteit vergroot.

FCDB Clinics
Actiefoto FCDB Clinics

De perfecte uitstraling

Tijdens onze clinics loopt jouw kind er als een echte prof bij! Wij voorzien elk kind van een FC Den Bosch x Voetbalsupport T-shirt die hij of zij draagt tijdens deze activiteiten. Hierbij krijgen de kinderen ook nog de mogelijkheid om aan te geven of ze er een broekje en sokken bij willen. Hier moeten uiteindelijk wel extra kosten voor betaalt worden. Verder maken wij gebruik van materialen in de kleuren van onze huisstijl (roze en groen) voor de perfecte uitstraling. Daarbij geven wij met onze activiteiten in het stadion van FC Den Bosch een extra gevoel mee aan het leven als een prof.

De toekomst

Jij bent de toekomst van Voetbalsupport! Schrijf je in voor een van onze volgende clinics en bemachtig jouw eigen FC Den Bosch x Voetbalsupport T-shirt of misschien wel het gehele tenue! Ontwikkel jezelf op de punten waar jij het nodig hebt, maak vriendjes en vriendinnetjes en beleef heel veel voetbalplezier!