PARTNERSHIPS 

 PARTNERSHIPS 

Meer info

 PARTNERSHIPS 

 

 PARTNERSHIPS 

 

Meer info

PARTNERS IN HET VOETBAL

Voetbalsupport inspireert en enthousiasmeert. Samen werken aan de volgende stap. Dit doen wee met veel plezier, deskundigheid en maatwerk. Als belangrijke speler binnen het voetbal en als partner van de vereniging biedt Voetbalsupport ook het bedrijfsleven de mogelijkheid om zich op een laagdrempelige manier te verbinden met een zeer grote doelgroep, dit zijn extra’s waarbij een bedrijf, maar ook Voetbalsupport veel aan heeft. Met maatwerk voetbalmarketing binnen het uitgebreide netwerk van Voetbalsupport en via deelnemende voetbalclubs uit het amateur-en profvoetbal, zorgt Voetbalsupport voor een grotere naamsbekendheid van haar partners.

Robey Sportswear

Robey is een Nederlands merk voor sportkleding en sportschoenen!

Oostendrop auto

Oostendorp is jouw officiële merkdealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Mitsubishi en Nissan!

Job Invest

JobInvest is het uitzendbureau van Brabant met de beste vacatures in iedere branche!

Samenwerken

Als een individu ga je een wedstrijd niet winnen, daarvoor heb je een team nodig. Samenwerken is heel belangrijk in het voetbal en Voetbalsupport kan daar geen genoeg van krijgen. Voetbalsupport gelooft in samenwerken en zodoende levert een partnership ook voor bedrijven mooie voordelen op.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

Voordelen voor

PARTNERS

Sportmarketing

Sportmarketing

Waarbij marketingbureaus veelal gaan voor de topsport richt Voetbalsupport zich op de breedtesport. Een grote doelgroep wat bijdraagt aan de ontwikkeling van jonge voetballers.

Samenwerking

Samenwerking

We zijn professioneel en slagvaardig. Resultaat is voor ons het belangrijkste. Daarnaast werken wij samen met voetbalverenigingen en profclubs wat het voor jouw bedrijf nog interessanter maakt.

Zichtbaarheid

Zichtbaarheid

De breedtesport en de voetbalwereld zijn beide enorm groot en daarom zorgt Voetbalsupport ervoor dat jouw bedrijf hier zichtbaar wordt om je doelgroep te bereiken en de naamsbekendheid te vergroten.

Marketingplan

Marketingplan

Met een op maat gemaakt marketingplan zorgen wij ervoor dat jij met jouw bedrijf zichtbaar wordt in de breedtesport.

AANGESLOTEN
Partners