Toernooi

Hallo enthousiaste voetballers!

FC Den Bosch organiseert samen met Voetbalsupport een mini toernooi waar je aan kunt deelnemen met vrienden. Zit jij in de leeftijdscategorie van 7 tot en met 12 jaar oud en krijg jij geen genoeg van voetbal? Dan is dit FC Den Bosch toernooi echt iets voor jou!

Tijdens het FC Den Bosch toernooi worden er 4-tegen-4 wedstrijden gespeeld die telkens 10 minuten per wedstrijd duren. In tegenstelling tot andere toernooien waarbij je je inschrijft als team, kun je jezelf nu inschrijven met 4-5 van je beste vrienden of vriendinnen! De keuze is aan jou.

Het eerstvolgende FC Den Bosch toernooi is op woensdag 2 maart! Schrijf je snel in met al je vrienden en win die beker!

Wil jij hier bij zijn? Schrijf je dan hier in https://www.voetbalsupport.nl/toernooien/. Deel dit met al jouw vrienden, vriendinnen en teamgenoten. Er zijn slechts een aantal vrije teamplekken beschikbaar. Dus stel je team snel samen!

Naast de “CHAMPIONS OF DE VLIERT” organiseert Voetbalsupport ook geheel verzorgde voetbalactiviteiten voor alle amateurverenigingen en jeugdleden. Het is dus ook mogelijk dat er een Voetbalsupport (of FC Den Bosch) activiteit op jouw vereniging georganiseerd kan worden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Naast de verschillende samenwerkingsmogelijkheden kunnen dit ook losse voetbalclinics en/of voetbaldagen zijn. Ideaal voor amateurverenigingen die leuke activiteiten willen organiseren voor hun jeugdleden. Ben je nou benieuwd wat Voetbalsupport voor jou voetbalvereniging kan betekenen? Bekijk onze website voor meer informatie!

Together we Grow