Champs of De Vliert

Woensdag 2 maart was het dan zover, de eerste editie van Champs of de Vliert! In samenwerking met Fc Den Bosch heeft Voetbalsupport er alles aangedaan om een leuk toernooi te organiseren. Onder prachtig weer en in het stadion van Fc Den Bosch begonnen om 16:30 de eerste wedstrijden. Alle teams waren strijdlustig om de begeerde Champs of de Vliert beker mee naar huis te nemen. In totaal deden er 22 teams mee, die onderverdeeld waren in 3 leeftijdscategorieën.

Sfeerfoto Champs of De Vliert

Prijsuitreiking

Er waren allerlei teams die meededen, jongens en meisjes door elkaar het maakte niet uit. Er werden heel veel mooie acties en mooie doelpunten gemaakt. Ouders konden lekker in het zonnetje op de tribune zitten en naar hun kinderen kijken. 3 teams hadden uiteindelijk gewonnen, die met de beker naar huis gingen. Gelukkig hoefden de andere deelnemers niet met lege handen naar huis, zij kregen een prijzenpakket waren allerlei spullen in zaten; een broodtrommel van Fc Den Bosch, 5 kaarten voor een wedstrijd van Fc Den Bosch en 2 voetbalbladen van Panna. Het was mooi om te zien dat alle kinderen het toernooi leuk vonden en blij waren met het prijzenpakket. Het was voor hen ook een mooie ervaring om eens een keer in het stadion van Fc Den Bosch te mogen voetballen.

Prijsuitreiking

Al met al kunnen Fc Den Bosch en Voetbalsupport terugkijken op een geweldig toernooi en zijn we blij om alle enthousiaste deelnemers te hebben mogen aanschouwen. Hopelijk zien we jullie de volgende keer terug!

FCDB Clinics

Wil jij of wil je dat jouw zoon of dochter ook een keer in het stadion van Fc Den Bosch kan voetballen? Dat kan! Op en 2 en 3 mei in de meivakantie organiseren Fc Den Bosch en Voetbalsupport samen de FCDB Clinics. Voetbalsupport heeft professionele trainers die jou en je vrienden in deze clinics begeleiden bij de leukste spelletjes! Je technische en fysieke skills worden hierbij enorm verbeterd! Klink dit jou als muziek in de oren? Schrijf je dan hier in!